Temat: Prośba o ogledziny CE320
Czy znalazł by się ktoś z Bielska bądź okolic żeby podjechać i obejrzeć to coupe?
http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-s … 41501.html
Liczę na Waszą pomoc
EX: MB W124 230E '87
MB S124 320E '92
MB S210 270CDI '00
FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Podlaskie » Prośba o ogledziny CE320
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy znalazł by się ktoś z Bielska bądź okolic żeby podjechać i obejrzeć to coupe?
http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-320-s … 41501.html
Liczę na Waszą pomoc
ale jaki car audio tam pokaźny jest nie ma co głośnika zamontować tak że wysiadając rozpierdzielasz go nogą
tak jak patrze na tego MB to taki klepacz jest ja bym odpuścił w tej cenie można lepsze wyrwać
Rozmawiałem z właścicielem i można go za trochę mniejsze pieniądze zabrać.. Więc jeżeli ktoś by mógł go podjechać o obejrzeć to był bym wdzięczny. Głośnikami się nie przejmuje bo to dla mnie żaden problem. Właściciel mówi że na allegro wisi od kwietnia, jeżeli chodzi o sam samochód to z fabryki wyjechał w kolorze 199 i ewentualnie to jest jego największy minus, a wszystko poza tym zgadza się z VIN-em który notabene jest dość bogaty
Ale koleś zjechał z ceny.. szok.. poł roku temu miał coś koło 18 a w opisie nadmienial coś o operacji twarzy po wypadku...
ale czy oprócz tego ze wszystko z vin sie zgadza i zmienił kolorek to widzisz jak jest spasowany ?? zderzaki jakos nie pasują do reszty maska też jakoś odstawa .. nawet jak zjedzie ci z ceny to ile 1tys ? 2 max za 10 kupisz w lepszym stanie. wiesz w jakim stanie tak jest wiązka??bo o to bym sie martwił.
Pomiędzy klapą a tylnymi błotnikami nierówne szczeliny, zderzak tylny oberwany , listwa drzwi pasażera wyraźnie odstaje , zderzak przód oberwany od strony kierowcy (wyraźnie większa szczelina pod lampą) , maska źle spasowana , przedni błotnik od strony kierowcy wygięty na wysokości kierunkowskazu (zdjęcie nr5), odległości od grilla do reflektorów nie równe , listwa przedniego lewego błotnika odstaje , szyba tylna z sporym mlekiem .
Tyle widać ze zdjęć . Chyba ciężko by było gorzej spasować te elementy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
124 Coupe » Województwo Podlaskie » Prośba o ogledziny CE320