Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » spot wrzesniowy
Strony Poprzednia 1 2
jakim atakiem, co wy gadacie . ja sie jeszcze nie spotkalem z zadnymi atakami fanow roznych marek, w toruniu mozna podejsc do wlasciciela bmw, przybic piatke i pogadac i nie bedzie zadnego zadzierania nosa czy czegos podobnego ...
Dzięki za bardzo miłe spotkanie. Szkoda, że pogoda nie dopisała i musieliśmy zrobić pogaduchy w garażowym tećko
Jakby nie było, było bardzo miło
widze spocik udany w ekipie CB jak sie ekipa CT ogarnie to jak by wszyscy dopisali to by juz niezla ekipa wyszla.
PS dzis nam wyszedl spontan spot w trojmiescie u Brabusa i jego brata Pimpka:) fotki niebawem jak Pani fotograf sie obrobi:)
fajne zdjecia
wiesz co, spotkalem sie z sytuacjami 'naskakiwania' grupy osob na inna tylko dlatego, ze miala inny smaochod i chciala sie wkrecic do towarzystwa, w glowie sie nie miesci ale to prawda. kumple byli niedawno na wyscigach (co prawda nielegalnych, ale odbywajacych sie cyklicznie co tydzien- kazdy z torunia wie o czym mowie) i wpadlo z 15-20 osob w kominiarkach i pobilo kazdego, kto sie pod reke nawinal ... rzeczywiscie, moze nei zalapalem ale jak slysze takie historie jak powyzsza to poprostu ciezko mi uwierzyc i potem dystans zachowac
pozdrawiam Gawron
ja slyszalem ze to Policjanty byli po sluzbie zeby ludzi zniechecic do sprintow w tym miejscu bo na sluzbie nic tam nie moga zrobic. ryj obity sam sie wyleczy ale pouszkadzane auta to juz wiecej pracy - wiec napewno Ci z grubych aut odpuszcza
no to pieknie
bartek, moze w tygodniu wieczorkiem cos wymyslimy jakis spocik mini ? dzisiaj wlasnie z poczty cos fajnego odebralem ,,
Jakość zdjęć ....zasługa kolegi Gacy
super spotkanko, poznaliśmy kolegę Biggera
mile spędzony czas
Fajnie było piwko ,kombi prawie zadbane
ładny saab.no i te piekielne bmki
.ps.szkoda tylko że mój gustaw w garażu został
ale nadrobimy jeszcze.pozdrawiam
Jestem teraz w PL na weekend. Cos ktos planuje?
W sobote bede na 100% u ciebie. zdzwonimy sie
Siema Panowie;
sorry, że z opóźnieniem ale wielkie dzięki za b. fajny spocik;
miło było zobaczyć więcej furek w jednym miejscu;
fotki 1 klasa,
do zobaczyska nast. razem
Strony Poprzednia 1 2
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » spot wrzesniowy