Odp: Spot Kujawsko Pomorski
Musimy mniej pić, bo nigdy się nie dogadamy Sobota czy niedziela w końcu?
-----------------------
124 Coupe '92 , 2.0 bena
FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Spot Kujawsko Pomorski
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Musimy mniej pić, bo nigdy się nie dogadamy Sobota czy niedziela w końcu?
Qrde! Chodziło mi o niedzielę oczywiście Jakiś zakręcony jestem od jakiegoś czasu... Sorrki
NIEDZIELA!!!
chlopaki powiedzcie mi gdzie jest Tesco w Bydzi jak bede jechal od strony Ina:D
Niedziela to juz wiem a godzina??
sIEMA wAJA;
wlatujesz do bydzi i lecisz cały czas prosto mijasz Makro i dalej prosto pierwsze rondo (toruńskie) a za nim po prawej tesco ;
nie możesz nie trafić :-);
więc niedziela 12:00 ???
Ok, niedziela 12, na parkingu na dole.
Heh, nie mogę się oprzeć, żeby nie skomentować... NO TO SE ZROBILIŚMY SPOCIK
Nic dodać, nic ująć!
Ja uważam że i tak było git:) W końcu wtyczkę udało się wyjąć:)
Heh, nie mogę się oprzeć, żeby nie skomentować... NO TO SE ZROBILIŚMY SPOCIK
![]()
![]()
Nic dodać, nic ująć!
hehe ten kto chcial ten byl a kogo nie bylo niech zaluje
Ja uważam że i tak było git:) W końcu wtyczkę udało się wyjąć:)
ale "dziadek" i tak chcial pomoc
No szkoda, że nie dotarłeś. Mógłbyś wespół z nami podziwiać najnowsze dziecko koncernu TATA Mógłbyś również wziąć udział w mrożącej krew w żyłach historii z żulem, który nagle zza pazuchy wyciągnął kosę, by zaproponować pomoc w odpinaniu wtyczki od czujnika płynu do sprysków
A tak swoją drogą, udało mi się go naprawić, już działa
Panowie, nie chodziło mi o to, że nie było "git" - bo było super! Mój komentarz dotyczył tylko i wyłącznie ilości zadeklarowanych osób a ilości jaka przybyła. No ale w sumie trzy najładniejsze coupetki z Bydzi przyjechały Co do "pamiątkowej fotki" to postaram się ją wrzucić jeszcze dzisiaj. Pozdro i do zobaczyska.
kurde ja niestety nie dałem rady sie pojawić bo mi po nocce następną nocke wdygali w pracy no i masz kurde pech:(
macie jakieś plany na nowy spot w Bydzi albo gdzies indziej????pozdrawiam
Osobiście myślę, że częstrze spotkania to dobry pomysł. Proponuje jako datę kolejnego spotkania czwartek 3.06 - z tego co wiem to jest to święto i chyba wszyscy mają wolne od pracy także będzie łatwiej... Co Wy na to?
Ja na 90% będę w Toruniu ale tylko w sobotę... Tak przy okazji, o której i gdzie jest jakieś spotkanie? Czy spotykamy się na głównym i tam zbieramy do kupy?
no i co z tym Toruniem????jaka lokalizacja, o której godzinie?????
Ja z Torunia odpadam na 100%. A co do 3 czerwca, to jak na tę chwilę, jestem jak najbardziej za.
ja mam wolne,wiec bym przyjechał tylko daj znać o której godzinie na tym BP???to jest ta stacja przed mostem po lewej stronie jak sie jedzie od Inowrocławia????
To o której na tym BP się spotykamy?
fajnie by było bo ja sie tak zgubie dajcie mi znać o której godzinie mam być na tym shellu żebyście mogli mnie odebrać:) jeżeli można to prosze o jakis nr kontaktowy to w razie co dam znać ze juz czekam na stacji.czekam na info
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Spot Kujawsko Pomorski