Odp: Województwo warmińsko-mazurskie
A to pewnie nie. Parę dni temu spotkałem na światłach podobną coupe i pogadałem z właścicielem żeby zajrzał na stronę klubu. To nie ty??
FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Warmińsko-Mazurskie » Województwo warmińsko-mazurskie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A to pewnie nie. Parę dni temu spotkałem na światłach podobną coupe i pogadałem z właścicielem żeby zajrzał na stronę klubu. To nie ty??
a to nie ja. choc bywam na kortowie przejazdem.
pozdrawiam
witam ta jedna z Ketrzyna to moja Gwiazda E320 coupe.Marcin
jest tu ktos z mazur?
jesli zwiedzasz Mazury i bylbys w okolicach Ketrzyna to chetnie sie spotkam podczas dlugiego weekendu :)moge podac swoj nr na PM
ok, jesli pasuje Ci np jutro w porannych godz. to jak najbardziej,do roboty mam na 14 wiec tylko rano mi pasuje. a gdzie masz to wesele?doczytalem ze za miesiac te wesele, wiec ok ugadamy sie jeszcze
ciekawy post chyba sie jeszcze do konca nie obudziles czytając go i odpisujac na niego
wiem narazie tylko tyle ze koscielny ma byc Reszel a zabawa w Kętrzynie, nie wiem czy będe mogl sie urwac na chwile ale jak dokladnie bede wiedzial gdzie to dam namiary i tak jak pisales: ugadamy się.
spoko do zaobaczenia
robertocdx czy to twoje coupe bylo w Reszlu 11.06?kumpel wiozl limuzyna wesele i widzial
14.04.2012 jezdzila srebrna CE 300-24V na blachach BS po Kętrzynie,ktos z forum?
może jakiś mały spot ktoregoś dnia?tomalsen,maniana,może gdzieś pogadamy?u mnie po mieście lata białe coupe może też by podjechal.14.06 widzialem ciemne coupe na NMR może ktoś z forum?
Też może bym podjechał zależy od terminu
wszystko do ustalenia
rozmawiałem ze znajomym z bialego coupe i też pisze sie na spota,są jeszcze jacyś forumowicze z Olsztyna.
Panowla ja sie pisze, ale musze wiedziec pare dni wczesniej, niestety taka praca.
może jakiś mały spot ktoregoś dnia?tomalsen,maniana,może gdzieś pogadamy?u mnie po mieście lata białe coupe może też by podjechal.14.06 widzialem ciemne coupe na NMR może ktoś z forum?
To moje coupe na NMR często bywam w Kętrzynie. Na spot się piszę chętnie tylko też muszę wiedzieć parę dni wcześniej.
Marcin124 napisał/a:może jakiś mały spot ktoregoś dnia?tomalsen,maniana,może gdzieś pogadamy?u mnie po mieście lata białe coupe może też by podjechal.14.06 widzialem ciemne coupe na NMR może ktoś z forum?
To moje coupe na NMR często bywam w Kętrzynie. Na spot się piszę chętnie tylko też muszę wiedzieć parę dni wcześniej.
bywasz w Kętaki i nawet sie nie odezwaleś?mijaliśmy się na trasie?pamiętasz?ja tez wole wiedzieć pare dni wczesniej i miejsce trzeba ustalić
Kupie Mercedesa W201 '190 lub W124 zadbanego ,najlepiej diesel lub z lpg.jakby ktoś coś słyszał to prosze pisać na PW
jeśli macie jakieś propozycje co do daty oraz miejsca spotu to piszcie,fajnie byłoby spotkać sie w jakimś ciekawym miejscu których na Mazurach nie brakuje
Jestem często w NKE służbowo jeżdzę do Philipsa i zawsze tylko chwile bo brakuje czasu. Dla mnie najlepszym terminem byłby przyszły tydzień a najlepiej weekend bo w tym tygodniu napewno nie dam rady. A miejsce jakby nie patrzył Mrągowo jest chyba najbardziej pośrodku
przyjeżdżasz służbowym bo nie widzialem coupe NMR u nas poza tym kupionym z Mrągowa
Jak jeżdzę to coupe albo porsche boxsterem
widze ze chetnych na spot sporo dzis widzialem fajnego CLa w Ketrzynie na NMR
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
124 Coupe » Województwo Warmińsko-Mazurskie » Województwo warmińsko-mazurskie