Odp: Województwo kujawsko-pomorskie
Siemka Wszyscy!!!
Nie wiem który "numer" jestem (nawiązując do wcześniejszego odliczania) ale jak najbardziej piszę się na jakiś zlocik jakby co...?
Pozdro!
FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Województwo kujawsko-pomorskie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka Wszyscy!!!
Nie wiem który "numer" jestem (nawiązując do wcześniejszego odliczania) ale jak najbardziej piszę się na jakiś zlocik jakby co...?
Pozdro!
siemka jockeras.
My sie chyba widzielismy o ile twoja niunia jest zielona.@ tyg temu kolo PKS-u
w zeszlym tyg widzialem Twoje autko pod galeria glinki.
Pozdro i witaj w clubie.
jakie problemy masz z szybami bocznymi?
mi jak sie baby pchaja do srodka to je kopie w du....e niech spadaja w tych szpilkach chyba ze maja miekkie obuwie heheheheh a jak im nie pasuje zawsze je moge zabrac do golfa benzyno-diesla
No, chłopaki, troszkę Was poniosło... Nie znacie tego, że kobietom się nie odmawia? One są jak sytuacje podbramkowe - niewykorzystane się mszczą! Hehehe
No dobra panowie, kiedy jakiś spot robimy? Samochodów trochę nam doszło, więc warto by się spotkać.
To prawda 22 punkty mnie do tego zmotywowały
To jak Panowie? Kiedy się spotykamy?
Jako że jest nas więcej niż 1 to proponuję, żeby każdy napisał kiedy mu pasuje i metodą iloczynu zbiorów wyznaczymy optymalny termin. Jeśli chodzi o mnie to w zasadzie pasuje mi codziennie z wyłączeniem od tej soboty do przyszłej niedzieli, ale poza tym to whatever. Pozdro!
PS. Ja tych punktów nie kolekcjonuję w ramach hobby W ramach hobby to ja warzę piwo
Kope lat Gargh.jak by co ta ja tez pisze sie na za 2 tyg.jak nie 2 to 3-4.W tych terminach mi pasi.pozniej moge miec problemy zaczynam poligony pozniej Afganistan.Zastanawiam sie nad sprzedaza autka i kupieniem po powrocie cos w 3 literkach i o wyzszych standardach.Jak by ktos znal kupcow badzdz sprzedawcow po malu jestem zainteresowany.
Pozdrawiam.
Proponuję coś w okolicy 4,5,6.12.2009???
No póki co pasują mi wszystkie wymienione terminy, więc może ustalmy na początek 4.12, żeby mieć co potem zmieniać
A jak tam obsada się przedstawia? Konik, Ziętas, Jockeras, a co z resztą?
Pozdro.
Nie wiem jeszcze co bedzie z 4 grudnia ale jak by co sie pisze.wiec dopiszta mnie do lista:) Pozdro.
Ok, to wtedy 4.11 się widzimy... Godzina pasuje mi każda także słucham propozycji. Co do miejsca... Hmm.. Może na parkingu na dole w Tesco na Toruńskiej? Jak pogoda nie dopisze to zawsze jakiś daszek nad głową co nie? A później się pomyśli co dalej
wiec dopiszta mnie do lista:)
Jo panie. A Ty znowu strzelać do cywilów jedziesz? Się doigrasz w końcu
To jak? 18 pasuje wszystkim? Czy zostałem już sam...???
Spoko, może być 18 pod Tesco.
Siemka wszystkim.
Ja raczej bede.
Dzis zagadalem z kolesiem ktory od niedawna jezdzi coupe w bydgoszczy i chetnie przystapj do tego clubu.Z tego co mowil chetnie tez pokaze sie 4 grudnia ale to juz niech on sam potwierdzi.zaraz wysle mu linka do tej stronki i powinien byc kolejny maniak w kuj-pom:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Województwo kujawsko-pomorskie