Odp: Spot Lipcowy
Ja z kolei nocka na budowie, bo terminy gonią. Ale jak będziecie w okolicy Bema (Hala Widowiskowo-Sportowa) to dzwonić można chętnie zobaczę ładne auta

FORUM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Spot Lipcowy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja z kolei nocka na budowie, bo terminy gonią. Ale jak będziecie w okolicy Bema (Hala Widowiskowo-Sportowa) to dzwonić można chętnie zobaczę ładne auta
spocik w plazie istnie kameralny ale tak to juz w wakacje i upalne wekendy jest poczekajmy moze do poczatku wrzesnia keidy pogoda jeszcze wzgledna i mniej urlopow wszyscy zaplanowali:)
gawron77 organizuje akcję w Bydzi na ten tydzień, kto może niech wbija;
Gawron - za 2 tygodnie gdzie się ustawiamy na trasie?
Cześć.Z Błażejewkiem mam problem jak cholera,niestety.Okazało się,że w tym terminie w ZPP zaplanowało potężną rekonstrukcję historyczną Sarmackie Dziedzictwo współpracujące z nami.Mało tego-okazuje się,że mam tam najprawdopodobniej grac rolę szlachcica Dorpowskiego,który w czasie szturmu na Dwór został zamordowany przez Szwedów.Dyrektorka mojej firmy zarządała oczywiście ,żebym był na miejscu-więc nie ma wyjścia.A plan jest taki:sobota po południu pierwsza bitwa(ale impreza od rana) a w niedzielę -impreza od rana a rekonstrukcja od 11-13.O 16 mam natomiast koncert na którym muszę być.Jednym słowem przejebane.Najgorsze jest to,że tyle pisałem o tym ,że będziemy z Markiem a teraz nie przyjeżdżamy...Decyzja została podjęta poza mną i głupio wyszło niestety ale zrozum -ja jestem kierownikiem odpowiedzialnym za wszystkie sprawy artystyczne w Zespole Pałacowo Parkowym w Ostromecku. Nie dam rady i chyba bez sensu jest wpaść na parę godzin w nocy w sobotę i gonić do domu -bo od rana robota.Mam nadzieję,że to rozumiesz-może w przyszłym roku.Co do naklejek-skonsultuję z chłopakami czy też chcą i dam Ci cynk.Pozdrawiam Andrzej
Szkoda, ale praca to praca. Ok ale naklejki też chcę hahaha w takim razie miejsca wolne-kto się pisze?
Panowie, jaki macie plan na Błażejewko? Może jadąc z Gdyni w sobotę rano, zajechał bym do was i potem już razem byśmy pognali na zlot? Czy raczej w piątek będziecie jechać?
...z tego co wiem to nikomu nie pasuje podjechać do Błażejewka ...ja jeszcze walczę, jak się uda o wolny weekend w tym terminie to nie widzę problemu z ustawką i wspólną podróżą
Hmm. To jak nie przez Bydgoszcz to polecę przez Toruń. Albo podłączę się do objazdowej wycieczki cygana , jeżeli dojdzie do skutku.
mbujax ja się wybieram do Żłabejewka więc można się gdzieś spiknąć
ja mam wolny weekend w planach ale nie wiadomo czy cos nie wypadnie itp tez sie wtedy do grupy podlacze chetnie
Ok. Fajnie. Szczegóły dogadamy bliżej terminu. Prawdopodobnie nie będę jechał sam więc może zmontujemy jakąś większą ekipę.
To jak? Ktoś będzie jechał od was? My prawdopodobnie w okolicy Torunia będziemy około 10.00 w sobotę. Może się gdzieś umówimy za miastem?
u mnie sie w piatek okaze
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
124 Coupe » Województwo Kujawsko-Pomorskie » Spot Lipcowy