Odp: !!!RODZYNKI!!!
skóry malowane i kolor źle dobrany.....

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ogólnie brzydal i cena za wysoka ...
heh jak zawsze, wpakowany gaz i za chwilę na sprzedaż ... Nie trawi autko gazu, nie trawi... ![]()

Kurde Panowie co wy z tym gazem ?
może ja mam szczęście bo nie mam na co nażekać przy gazie, a auto nie warte takich pieniędzy ![]()
Panowie nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tu mam taką prośbę co możecie mi powiedzieć na temat tego autka patrząc po zdjęciach ?
http://moto.allegro.pl/item1156935247_m coupe.html
potraktujcie ten post troszke luźno ![]()
na foto wygląda okazale...jednak coś mi tu nie gra!!! ten rocznik(92) i ta jednostka(2.2) deczko nie spójna z oryginałem...te jednostki napędowe wychodziły rok pózniej i to w e-class kastach...mamy tu do czynienia ze składakiem...popytaj sprzedawcę o co w tym chodzi...udaj znawce i się targuj!!!!
Ostatnio edytowany przez erabea (2010-07-23 14:42:49)
tak samo śnieg wskazuje na stare zdjęcia wiec juz mi to nie pasowalo tak samo z silnikiem wiem ze od 93 wychodzily wlasnie w E klasse a przebieg w wiekszosci sie nie zgadza
dzieki wielkie za rady ![]()
ja ten samochód oglądałem, (braciak też chce coupe) samochód był ładny ale kilkaset tysięcy kilometrów wstecz, teraz cały malowany, wszędzie rdza, środek to istna tragedia, ogólnie nie warty uwagi, ale z daleka wygląda ładnie, dopiero po oględzinach widzę na zdjęciach to co w rzeczywistości, foto kłamie. Te silniki były montowane już w tym roczniku, wszystko się zgadza.
Ostatnio edytowany przez mcz (2010-07-23 14:54:49)
na foto wygląda okazale...jednak coś mi tu nie gra!!! ten rocznik(92) i ta jednostka(2.2) deczko nie spójna z oryginałem...te jednostki napędowe wychodziły rok pózniej i to w e-class kastach...mamy tu do czynienia ze składakiem...popytaj sprzedawcę o co w tym chodzi...udaj znawce i się targuj!!!!
Ble, Ble Ble...
Lepiej żebyś ty nie udawał znawcy, bo ci to nie wychodzi...
Silniki M111 oraz M104 wchodziły dokładnie od 7.92r, a więc co najmniej przez pół roku było produkowane 2.0, 2.2 oraz 3.2 w "starej" budzie... Więc auto nie jest żadnym składakiem itp. Osobiście coś pięknego, m111 w starej budzie która mi się bardziej podoba niż E Klasowa.
mcz napisał że auto w nie najlepszym stanie a cena dość wyskoa w takim razie więc nie warto..
wielkie dzięki w takim razie sobie go odpuszczam ![]()
Ostatnio edytowany przez hofman (2010-07-23 15:06:31)
http://otomoto.pl/mercedes-500-124-5-0- 13281.html
Panowie co sadzicie o tym 500 E ... Widac ze jakies przejscia miało....

http://otomoto.pl/mercedes-500-124-5-0- 13281.html
Panowie co sadzicie o tym 500 E ... Widac ze jakies przejscia miało....
Jak by co to mogę je oblooookać
Jak by ktoś był zainteresowany .
Daleko masz berto

dziwnie podobne do tego co sprzedawał koleś z antoninka, zdjeli tylko felgi i założyli zwykłe, chyba koleś je niedawno kupił bo dosłownie przeleciał koło mnie (ale przynajmniej przyszły właściciel kupi dobrze przedmuchane)...ale do rzeczy Adama 500 wygląda o niebo lepiej, a w tej z tego co pamiętam było wisko do zrobienia, wydech, napewno dostało w przód i tył i ogólnie kolory się troche nie zgadzały
Panowie dzieki za pomoc juz nieaktualne...

http://motoallegro.pl/item1180589470_ra ml#gallery
Niemal pełne wyposażenie, piękna jasna tapicerka, i ta atrakcyjna cena! Z zewnątrz prezentuje się super. Ciekawe tylko czemu tak tanio? Czyżby zamaskowana korozja?
Na pewno trzeba zapłacić akcyzę ,to moze być ze 2 tyś zł .Auto ładne ,z wad to drzwi kierowcy były uszkodzone .

Kąsek na maxa
Grubo bym się zastanawiał nad zakupem jak bym nie miał swojej gwiazdki.
Nie no webasta nie ma ..golas
Ładna sztuka, chyba warto obejrzec.
prezentuje sie slicznie...... aaa ten termometr wpasowany w drewno pod przyciskami od klimy to orginal???czy ktos to poprostu sobie dodal????
No to właśnie wg. mnie najszpetniejszy detal ;/ Raczej sam sobie deskę pokroił i wkleił. Ale mimo wszystko, gdybym tylko miał prawko brałbym go od razu. Oczywiście następnego dnia wysłałbym go do lakiernika i zrobił na czarno... ![]()
do ceny 15400 zł dodajcie sobie jeszcze ok 4000 zł opłat (np. 18.6% akcyzy czy 500zł opłaty recyklingowej)
ładny, a ten termometr to chyba tylko naklejony. a co do ceny to myślę w dzisiejszym kryzysie to z ceny spokojnie zejdzie z 4000pln
moje spostrzeżenie poducha pasażera na pewno wywaliła w przeszłości, innego koloru jest zamkniecie
Ostatnio edytowany przez andrew_long (2010-08-08 16:24:24)
właśnie.. moim zdaniem to trzeba by go dokładnie obejrzeć...
- inna pokrywa airbagu pasażera
-brak osłony na silniku (tej czarnej, od czoła)
-na zdjęciach wygląda troche dziwnie spasowanie maski i błotników koło lapm przednich.
i lakier wyglada dziwnie... obstawiam że był malowany
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź